Borreminne hovedside

Borreminne hovedside

Om Borreminne

Årgangene

Hefteinnhold

Register

Søk

 

Enda et Borreminnejubileum

Av Grethe Lund

I 2005 er det 5 år siden Borreminne først ble lagt ut på Internett. Siden starten i juni 2000, har internettutgaven hatt over 200.000 besøk, med «rekord» i mai 2005 med over 9000 besøk på en måned.

Vevstedet  består i 2005 av mer enn 500 tekstsider og over 1000 bilder. Du kan søke etter alle ord i teksten til alle årgangene samtidig og slik for eksempel finne alle de 44 forekomstene av ordet «Borrevannet» eller de 11 forekomstene av «Kong Sverre».  For skoleelever, studenter, slektsgranskere og andre som er interessert i lokalhistorie, er dette et godt hjelpemiddel. Alle bildene til artiklene er også lagt ut på internett, de fleste i klikkbar «miniatyrutgave», slik at det skal gå raskere å laste ned artiklene. Registeret er en videreføring av Mona Cortner Pihls register som sto på trykk i 1998/99-utgaven. Der får man en alfabetisk oversikt over alle artiklene fra de forskjellige forfatterne som har levert bidrag i de 21 årgangene.

Velger du å klikke på Årgangene, kan du bla deg gjennom innholdsfortegnelsen til de forskjellige årgangene og videre til artiklene i fulltekst.

Skal du lete etter et emne, velger du Søk og da er det søkeroboten Google som gjør jobben.

Og vil du vite hvor du skal henvende deg for å få tak i den trykte utgaven, som fremdeles finnes på lager, klikker du på «Om Borreminne».

 

 

Tilbake ] Ett nivå opp ] Neste ] [ Toppen av siden ]

 

Copyright: Borre Historielag, Borreminneredaksjonen
Vevutgave: Høgskolen i Vestfold i samarbeid med Borre Historielag
Borreminne hovedside