Borreminne hovedside

Borreminne hovedside

Om Borreminne

Årgangene

Hefteinnhold

Register

Søk

 

Forord

Det er med stor glede Borreminneredaksjonen kan presentere årets utgave av Borreminne. Vi kommer i år med et dobbeltnummer, etter at vi ikke gav ut årsskriftet i 1998.

Vi har aldri utgitt et fyldigere nummer av årsskriftet, og vi er stolte over å kunne presentere det for leserne våre. En rekke bidragsytere har velvillig sagt ja til å delta med artikler og fagkunnskap, og vi mener vi har laget en bok med en passelig blanding av tungt historisk stoff og lettere stoff.

I år er det ti år siden kommunesammenslåingen av Horten og Borre, og vi har sett bakover, og laget intervjuer med nesten samtlige av nålevende tidligere ordførere i Horten, Borre og Åsgårdstrand. Det burde være spennende lesning. Vi håper også at de andre artiklene i årets Borreminne vil falle i smak, og som alltid er vi takknemlige for reaksjoner fra leserne, og gjerne også tips om temaer vi kan ta opp i neste års utgave av Borreminne.

Arbeidet med Borreminne er givende, og det er en glede å notere at vi møter stort sett positive reaksjoner fra dem vi spør om bidrag fra. Årets utgave beviser til fulle at det er imponerende kunnskaper hos våre bidragsytere! Vi er glade for at de vil dele denne kunnskapen med oss.

Vi ønsker velkommen til mange og hyggelige timer med lokalhistorie, og håper vi klarer å innfri forventningene.

Knut G. Bjerva
redaktør

Ett nivå opp ] Neste ] [ Toppen av siden ]

 

Copyright: Borre Historielag, Borreminneredaksjonen
Vevutgave: Høgskolen i Vestfold i samarbeid med Borre Historielag
Borreminne hovedside