Borreminne hovedside

Borreminne hovedside

Om Borreminne

Årgangene

Hefteinnhold

Register

Søk

 

Forord

Det er det sjette Borreminne du nå holder i hånden, og vi i redaksjonskomiteen håper at også dette vil falle i smak. Vi mener selv vi har litt av hvert å by på. Gården Vassmarkens historie, skrevet av Ole Olsens barnebarn, Ragnar Larsen, er årets gård. Hvem var C. Andersen? Han som har fått en gate oppkalt etter seg i Horten. Endre Pedersen har kikket boktrykker og konsul Andersen etter i kortene. Anne Marie Dahl forteller om hvordan det var å bo langs RV 310 i "gamle dager" og vi kikker inn i gårsdagens skolestue ved hjelp av Ole Jan Aasen. Dette og mer til kan du glede deg til å lese i Borreminne -90.

Redaksjonskomiteen, som i år har bestått av Endre Pedersen, Odd Kjeverud, Tom Greger Aas-Haug, Kjell Jakobsen og Kari Tørnby, vil takke alle som har gitt sitt bidrag til årets "minne". Det ble til og med stoff til overs! Men det er godt å ha når vi like over jul begynner på neste års årsskrift.

Til alle som har lyst til å skrive sier vi - "skriv"! Sitter du på en historisk godbit, eller har du et tidsbilde du vil dele med andre, ta kontakt med oss. Det er på denne måten vi får gode "rinner".

En takk også til våre annonsører og til trykkeriet. Uten dere ble det heller ikke noe Borretninne hvert år innunder jul.

Helt til slutt: Lykke til med årets utgave av Historielagets årsskrift og på gjensyn i 1991.

 

Ett nivå opp ] Neste ] [ Toppen av siden ]

 

Copyright: Borre Historielag, Borreminneredaksjonen
Vevutgave: Høgskolen i Vestfold i samarbeid med Borre Historielag
Borreminne hovedside